AAS telecom

Communicatie binnen een bedrijf

Geplaatst op

Perfecte interne communicatie binnen een bedrijf is tegenwoordig onmisbaar. Maar hoe zorg je ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt en wat is interne communicatie precies? Interne communicatie omvat verschillende vormen van communicatie binnen een organisatie. Dus dit kan van medewerker naar werkgever zijn, maar natuurlijk ook andersom kan dit het geval zijn. Bij top-down communicatie spreken we over van werkgever naar werknemer, vaak heb je het hier ook over management in plaats van werkgever. 

Vaak zijn dit opdrachten die worden gegeven vanaf het management naar de werknemers. Andersom heb je het natuurlijk ook en dat is bottum-up communicatie. Hierbij geven werknemers informatie door aan de werkgevers, zo voelen de medewerkers zich goed en voelen ze zich ook gewaardeerd. Daarnaast heb je de communicatie die gaat tussen verschillende werknemers op hetzelfde niveau. Dit kan ook binnen een management, maar het gaat er vooral om dat ze hetzelfde niveau zijn.

Waarom interne communicatie goed maken?

Interne communicatie is de belangrijkste factor voor een goed lopend bedrijf. Zo zorgt het ervoor dat er geen misverstanden kunnen ontstaan tussen de werknemers. En dat de werkgevers geen informatie missen die nodig is voor het managen van het bedrijf. Vooral in bedrijven met een groot verschil in het bedrijfshiërarchie is dit van een groot belang. In de mediawiki kun je hier ook meer informatie vinden en kun je zien hoe je de interne communicatie goed kunt maken. Ook kun je in de mediawiki vinden dat een digitale werkplaats hiervoor nodig is en dat dit de interne communicatie ook verbeterd. 

Digitale werkplaats

Via de mediawiki kun je ook kijken naar digitale werkplaatsen en kun je deze ook op maat laten maken. Op deze manier kun je de digitale werkplaats personaliseren voor je bedrijf en kun je hier je werkzaamheden uitvoeren. Via mediawiki kun je komen aan deze werkplaats en kun je het gebruiken voor werkzaamheden, maar ook zeker voor de interne communicatie binnen je bedrijf. De mediawiki maakt ook duidelijk dat je hiermee kunt communiceren met externe bedrijven en deze kun je toevoegen aan de digitale werkplaats. De werknemer vindt het ook belangrijk dat ze alle informatie krijgen die binnen komen bij het bedrijf.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Lees onze blogs en laat je informeren over telecommunicatie.

Contactgegevens

Via info @ aas-telecom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden