AAS telecom

Een ecologische verwarming in je woning regelen

Geplaatst op

Het is erg belangrijk dat een woning op en top in orde is en voldoet aan de huidige standaarden op het gebied van energiegebruik, communicatie en isolatie.

In deze tekst willen we graag een aantal tip meegeven waardoor je woning op een ecologische manier kan functioneren zo dat jouw voetafdruk op dit gebied kleiner wordt.

Infraroodverwarming 

Het is erg makkelijk om een speciale infrarood verwarming te laten maken in je woning. Deze is bijzonder ecologisch verantwoord omdat deze op een zeer effectieve manier de zaak verwarmd. Dit type verwarming is erg mooi weg te werken zodat je er ook niets van ziet. In vergelijking met een ouderwetse CV is het mogelijk om minder te stoken en dezelfde temperatuur in huis te bewerkstelligen. Bij https://www.polarheat.nl/ weten ze je er meer over te vertellen!

Isolatie 

Er zijn veel vormen van isolatie mogelijk om te zorgen dat het huis op een efficiënte manier met de opgewekte warmte omgaat. Denk bijvoorbeeld aan spouwmuurisolatie en isolatie van de plafonds en vloeren. In oude huizen is het zo, dat het soms niet op orde is op dat gebied en dan is het wel erg fijn om het bedrijf te laten komen die dit voor jou kan aanpassen. In oude huizen vinden we vaak organisch materiaal als isolatiemateriaal in de spouwmuur. Vanaf 1973 (de oliecrisis) is in Nederland er veel aandacht geweest voor het isoleren van woningen om zo energieverspilling tegen te gaan. 

Tegenwoordig is het mogelijk om een kunststof parels in de spouwmuur te laten spuiten en deze te laten reageren met water zodat er een goede isolerende laag ontstaat.

Lees nog meer blogs op onze site zodat je kunt profiteren van de informatie die we je daarin geven. Het is erg belangrijk dat je woning op een goede manier geïsoleerd is zodat de energierekening aan het einde van de maand een stuk lager is. Blijf ons volgen we houden je op de hoogte.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Lees onze blogs en laat je informeren over telecommunicatie.

Contactgegevens

Via info @ aas-telecom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden