AAS telecom

Leuke technische snufjes voor thuis

Geplaatst op

Zoals we allemaal weten is het zo dat in de techniek er behoorlijke stappen gemaakt worden om de zoveel tijd. Ook in de elektronica voor thuis zien we dit gebeuren. Was het vroeger nog zo dat bijvoorbeeld de was met de hand gedaan werd, hebben we nu al enige jaren steeds slimmere wasmachines die het voor ons doen. Hadden we eerst nog radio, nu hebben we slimme TV’s met allerlei apps erop waardoor we zelf kunnen bepalen wat er op tv te zien is. Dit was vroeger natuurlijk niet zo, want dan was je afhankelijk van wat er uitgezonden werd door de grote omroepen in Nederland en buitenland. Er zijn allerlei technische snufjes bij gekomen de laatste jaren. Wij willen er een aantal benoemen die erg leuk zijn. 

Google Home 

Je kunt tegenwoordig een boxje in huis zetten dat verbonden is met de dienst van Google namelijk een Google home. Je kunt allerlei vragen stellen en dan reageert de box met inderdaad een antwoord. De dienst is nog wel behoorlijk in ontwikkeling dus niet alle vragen kunnen beantwoord worden op dit moment. Toch kun je al wel behoorlijk wat zaken via de spraakcommando’s regelen. Denk bijvoorbeeld aan het aan en uitdoen van een lamp op afstand of de temperatuur van de verwarmingsinstallatie veranderen. Het is mogelijk om diensten van buiten de woning te bedienen via de Google Home. Dit is dus een belangrijke communicatie manier. 

Alternatieven voor de tv-kast 

Veel mensen houden ervan om een strak interieur te realiseren waar ze veel plezier van hebben. Even de dingen waarmee je dat kan doen is een tv-standaard. Ook een tv beugel is erg interessant, want dan zorg je ervoor dat de tv eigenlijk aan de muur hangt en dus geen plaats inneemt op de vloer. Op https://vebos.nl/ vind je een mooie tv standaard waar je een strak interieur mee kunt maken. 

Robotstofzuiger 

Veel mensen die geen zin hebben in stofzuigen hebben al ontdekt dat er een manier bestaat om het voor je te laten doen. Namelijk door een robotstofzuiger. Verschillende merken fabriceren deze handige stofzuigertje die je gewoon lekker zelf aan het werk kunt zetten. Ze kennen de hele kamer en weten ook precies waar ze langs kunnen en waar ze niet langs kunnen. De verschillende sensoren zorgen ervoor dat een robotstofzuiger bijvoorbeeld niet van de trap afvalt, deze detecteert namelijk de hoogte.

Zo zijn er allerlei interessante zaken waar je van kan profiteren als het gaat over een nieuwe techniek.

Gerelateerde berichten

Ga voor een CRM-systeem dat perfect bij u past

In het tijdperk van digitale transformaties kiezen steeds meer organisaties naar diverse softwareoplossingen om hun eigen processen en procedures te...

Lees meer

Revolutioneer je Bedrijf: Ontketen Succes met Multi-Carrier Verzendsoftware

Als ondernemer sta je voor een uitdaging: hoe kun je je bedrijf efficiënter maken en tegelijkertijd je winst vergroten? De oplossing voor deze...

Lees meer

Over ons

Lees onze blogs en laat je informeren over telecommunicatie.

Contactgegevens

Via info @ aas-telecom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden