AAS telecom

Vloercoating voor telecombedrijven

Geplaatst op

Vloercoating is voor telecombedrijven om meerdere redenen een uitstekende vloerafwerking. Het is een vloersysteem dat in verschillende ruimtes van een telecombedrijf, variërend van directiekamer tot gangen en van de werkvloer tot vergaderruimtes toe te passen is. Het is niet voor niets dat er steeds meer telecombedrijven zijn die de keuze voor vloercoating maken bij het vernieuwen of aanbrengen van een vloer.

Moderne en strak ogende vloer in alle kleuren

Vloercoating als bedrijfsvloer in een telecombedrijf voldoet qua decoratief opzicht aan een moderne uitstraling. Deze vloer heeft een strak design omdat naden ontbreken. Daarbij is vloercoating in werkelijk alle te bedenken kleuren aan te brengen. Op deze manier is er aansluiting te vinden bij de huisstijlkleuren van telecombedrijven. Dat vergroot bovendien de herkenbaarheid al bij de entree van het gebouw en draagt bij aan de versterking van de bedrijfsidentiteit.

Ideaal om op te werken

Vloercoating is een naadloze vloer en vormt een uitstekende basis om op te werken. Bureaus en archiefkasten zijn zonder probleem te dragen en ook het rollen met een bureaustoel is geen enkel probleem. Bovendien is er voorzien in loopcomfort bij de uitvoering van vloercoating op basis van polyurethaan. Dit soort kunsthars beschikt namelijk over flexibele bestanddelen, zodat er een comfortabel tred ontstaat bij het lopen over de vloer.

Perfect vloer qua hygiëne en onderhoud

Het is bij telecombedrijven net als in elk ander type bedrijf belangrijk dat de werkomgeving optimaal is ingericht. Zo is het bijvoorbeeld niet prettig als er een vloer ligt die veel stof opneemt. Vloercoating is een vuilafstotende vloer en extra gemakkelijk in het schoonmaakonderhoud omdat naden ontbreken. Dat betekent dat ook de hygiënische omstandigheden in een telecombedrijf voor wat betreft de vloer optimaal zijn. Bovendien is de schoonmaak sneller uit te voeren en dat bespaart op de totale kosten van een telecombedrijf.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Lees onze blogs en laat je informeren over telecommunicatie.

Contactgegevens

Via info @ aas-telecom.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden